< Terug

2012-1 Mijn leven voor de meisjes - NEDERLANDS

Het laatste interview van Dr. P.P.Job voordat hij overleed.

In 2009 hebben we de documentaire "De meisjes van India" geproduceerd. Aansluitend hebben we in 2012 wederom een documentaire met Dr. P.P. Job gemaakt. U maakt even kennis met een terugblik naar de vorige documentaire. Bert Dorenbos van St. Schreeuw om Leven is de interviewer. Het gebouw wat in de stijgers stond en in 2009 werd geopend heeft nu zijn bestemming als "Master of Business Administration (MBA)". Wat nieuw bijgekomen is, is een gebouw, bestemd voor baby meisjes van 0 tot 3 jaar. Meisjes zijn niet gewenst en i.p.v. zo een meisje te doden, zullen ze hier worden opgevangen. Als niemand het doet, doet Dr. Job het wel.

Helaas ontvingen wij zeven weken na de opnamen het trieste nieuws dat Dr. Job op 19 augustus 2012 plotseling is overleden. Op dat moment was Dr. Job in een kerk in Hongarije. s'Morgens heeft hij nog gepredikt en s'middags kreeg Dr. Job een hart falen. Wij van het Brink Media Team hebben Dr. Job leren kennen als een nederige man van God. Een groot visionair met grootse plannen. Een man die van God wonderen verwachtte.
Zijn relatie met God en blindelings vertrouwen op God was bewonderenswaardig en een voorbeeld voor velen.  Niet wetende dat dit zijn laatste opnamen waren voor tv, hadden wij de nieuwe documentaire al  genoemd: "Mijn leven voor de meisjes".
Wij zullen Dr. Job heel erg missen.

Zijn laatste woorden in het interview waren:
"Alle wonderen lijken overdreven voor mensen die niet geloven, maar elk wonder is een realiteit voor mensen die in wonderen geloven"

Brink Media Team  -  Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC)  -  Stichting Schreeuw om Leven