Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het leven, opdat gij leeft, gij en uw nageslacht. (Deuteronomium 30: 19)
< Terug

Deel 04 - De aborteur - the abortionst

Deel 04 Carol Everett, voormalig directrice van een abortuskliniek. 50% van de totale prijs van een abortus in een tweede of derde trimester verdwijnt in de zak van de aborteur. Van elke 4000 dollar per abortus houden ze dus 2000 dollar over. En hij kan drie tweede en derde abortussen per uur doen. Dat is dus 6000 dollar per uur. We weten allemaal dat de meeste abortussen in het eerste trimester gebeuren. Zoveel geld verdienen ze dus niet door eerste trimester abortussen te doen die 300 dollar kosten. Tijdens het eerste trimester verdienen ze 1/3 van de totale abortuskosten. We hadden een techniek die alom gebruikt wordt in de abortusindustrie. Waardoor er tien tot twaalf abortussen per uur kunnen worden uitgevoerd.

Een 22-delige Amerikaanse serie over de waarheid van abortus, gebaseerd op miljoenen ware gebeurtenissen. Verschillende vrouwen vertellen over hun ervaringen over de abortus(sen) die zij ondergingen. Ontstellend zijn de onthullingen over leugens, achtergehouden voorlichting, de pijn, de wanhoop, misleiding en psychische klachten. U houdt het niet voor mogelijk dat dit nu nog steeds kan gebeuren in de gehele wereld. Een complete Genocide.

Met deze serie willen wij de feiten over abortus in het licht zetten, zodat mensen voldoende informatie krijgen om een hoogst belangrijke beslissing te kunnen nemen.

An appalling 22-part American series telling the truth about abortion, based on million true stories. Several women are sharing their experiences about the abortion(s) they've had. Appalling are the revelations about the lies,  lack of information, pain, despair, misleading and mental problems they suffer. With this series we want to tell the facts about abortion, so that people will get enough information about this most important issue. It is shocking that abortion still happens all over the world. It is a complete Genocide. 

Heeft u hulp nodig:                                                      Meer informatie: